Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


falcon pasta master
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
falcon pasta master



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 17-Sep-2006 18:13
Cooking Demo by Falcon Pastry Master Machine
arini sekali lagi kkliza dijemput untuk meramaikan majlis cooking demo oleh Puan Hajjah Wan Kasmawati..
kali ini cooking demo dikendalikan oleh wakil Falcon Pastry Machine..yg mana mesin ini boleh mangadun..mencanai dan mengeluarkan mee..pasta dan mee halus..
selain dari tu mesin ini boleh jug mengadun dan mencetak biskut tart gulong..biskut raya
ia juga boleh bertugas sebagai pengadun roti..

Harga Falcon Macine ini RM800.00
boleh hubungi Pn, Siti Aishah Ng 012-374 7015






mesin ni sesuai untuk yg nak berniaga sebab ia akan menghasilkan kueh yg banyak dalam masa yg singkat..boleh membantu cepatkan tempahan..
manakala jika nak buat mee..just masukkan bahan dan akan keluar berjurai-jurai mee.... :-D
tapi harga tu..mmg kena rajin untuk mendapatkan modalnya balik..

oleh kerana semalam Hjjh Wan Kasmawati telah menyediakan makanan dan minuman..
so kak liza dan Puan Hajjah Rohmah telah bercadang kami membuat penyediaan makanan dan minuman hanya disediakan oleh tuan rumah..
kak liza telah sediakan bihun goreng Singapore [atas permintaan] dan puding laici sebagai dessert manakala Puan Hajjah Rohmah telah menyediakan nasi dagang dan gulai ikan tongkol..[kakliza terlupa nak ambil gambar.... :-S ]






kuchai ~~ selamat berpuasa..yelah..mmg seram tenguk rege..
MUZA ~~ w'salam...mmg setuju...
mummy jam ~~ kakliza setuju..apa pun belanja secara berhemah..
nn ~~ selamat berpuasa...semoga lawatan adik2 ke fp kakliza berbaloi... :-D
nabialishad ~~ kakliza dah tuliskan kat posting tu..
tok selampit ~~ kakliza dah tuliskan kat posting atas tu...
tikah muztika@gmail.com ~~ selamat berpuasa..kalau nak singgah umah kkliza kena inform dulu sebab kalau datang mngejut..kakliza jamu sky jus jer laaa...
masita ~~ selamat berpuasa...kakliza dah tuliskan harga dan contact no. mesin tu..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016