Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


butik First Lady
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
butik First Lady



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 23-Jun-2008 15:28
Satu petang dengan sidara
semasa balik Kedah baru2 ni kakliza telah keluar berdua saja ngan anak dara kakliza..
apalagi kami pn buat sesuka hati saperti shopping..jalan tenguk sana tenguk sini...dan makan dengan gembiranya...
al-maklumlaa bukan selalu dapat peluang berduaan ngan dia...
kami masuk sini...




kek untuk anak dara... :-D


kek untuk mak dara... LOL


our drink..

lepas dah kenyang makan dan puas jalan sambil window shopping kami singgah di ...


kakliza angkut 3 pasang jubah..manakala anak dara kakliza angkut 5 pasang baju kurung, kebaya dan kebarung...
dalam pada tu berkenan pulak beli tudung dan beberapa brooch...[sorila akak terlupa amik gambo]

bila nak balik anak dara beli colorful candy untuk adik2nya... :-D







1. kak jie jie ~~kakliza mmg selalu keluar ngan dia dan makan SR ni..kebetulan aritu teringin nak makan..bila jalan2 tu nampak FL tu kami pn masukla setelah kat PJ aritu dapat beli sikit jer baju..saja nak tenguk lagi..tahunya angkut lagi pulak..bukan kata jubah jer murah..baju kurung dan lain2 pn sama jugak murahnya..sweeties tu kkliza pun rasa murah..cantik...beli konon nak wat hiasan kek..pastu kantoila...adik2 mmg selalu dapat buahtangan dari kakaknya ...mujur dia tak
okek...:-D
2. ladiestown ~~ mmg sedap SR ni..itu yg jadi ketagih nak makan setiap kali jumpa SR ..akak makan kat City Plaza tu..di Alor Setar..alhamdulillah mmg selalu dia akan beli goodies untuk adik2nya..
3. Ziela zpuppets@yahoo.com ~~ kiranya nilah pertama kali kkliza makan kat SR Alor Setar..kebetulan kuar jalan ngan dia..selalunya bizi jer..
4. MaDiHa ~~mmg betui..dia belajar..so mmg jarang dapat kuar lama2 ngan dia...mmg seronok..dia pun bantai minta itu dan ini lah dari mak dia..sib baik angin mak dia baik punya..layan jerr...borong baju raya pun yer juga tapi kebetulan dah dapat herga yg sesuai dan pakaiannya saperti yg dicari..kira Ok jerlaaa..sebb bila dia dah masuk U bukan boleh beli sukahati jer..nnt dia takmo pakai baju yg kakliza beli tu...
5. Mummy Irdina&Arissa ~~ bila dapt peluang berduaan ngan anak dara ni mmg kkliza x lepas peluang..rasa seronok sbb tanpa gangguan sikecik2 tu...mmg shopping sakang kami..LOL LOL
6. wawa ssalwa@yahoo.com ~~ mmg betui tu..kami betui2 enjoyed..aceli kalau x beli masa ni..maybe payah sikit la nak membeli sebb dia duk asing dari kkliza..selalunya dia akan shopping baju ngan kkliza jer..
7. zetty ii_zetty@yahoo.com ~~kek tu rasanya mmg mahai sikit la tapi puas hati..rege pn naik sikit due to rege tepung naik..selalunya kkliza snap gambar makanan yg telah order dan letak atas meja...so depa x leh nak marah laaa..atau bagi tau depa kita nak amik gambar ..kdg kala depa pun beri kerjsama yg baik..
8. Ana cake_lovers69@yahoo.com ~~ kakliza pn pertama kali masuk SR situ..borong sikit jer...masih ada lagi untuk orang lain...hehheehe..minuman tu anak kkliza yg pilih..then kami share..gitu juga ngan kek..
9. wilda ~~ seronok dating anak dara siap kasi dia drive plak....belanja dia makan..biar dia terasa dihargai..let her choose apa yg dia nak makan..beli..biasalah kan bab soping ni mmg pompuan cukup terrer....:-P
ada juga masa ayah dia p KL dia date n dinner kat luar dgn ayah dia....kali ni ngan mak dia lerr...
10. mummy jam ~~nasib baik masa beli tu masih waras..kalau tak..sure 1 kedai akak borong tau...mmg giler tenguk harga yg OK tu..
11. kak chik ~~kakliza pn x pandai nak simpan cili blend lama2..biasanya akak blend sekadar 2..3 kali masak [dalam kuantiti sikit jer] sbb kat umah akak kurang makan sambal...boleh juga cuba masakkan cili tu tanpa tumis..dan sejukkan..pastu simpan dalam peti sejuk..
12. aishah@ummiaqil ~~ sekali sekala dapat peluang berduan..mmg harus dipergunakan..minuman tu mmg sedap...
13. munna manmunna@gmail.com ~~ serponok tenguk baju2 kat FL tu..rege boleh tahan dibandingkan ngan kedai luar nun..itu yg mabuk memborong...:-P
14. Eayda eayda_little_stars@yahoo.com ~~hehhehe dapat peluang..sambil jamu mulut..jamu mata..tembak sana tembak sini..
15. umieaisyah ~~sekali sekala manjakan diri anda....dihidngkan oleh org lain..tapi siap $$$ lorrr..
16. qaseh ~~mmg meriah..duit abis pn tak sedo...betui tu SR dah naik rege sikit..tapi kami just makan kek bukan makan yg berat2 tu...
17. boxhousestudio boxhousestudio@gmail.com ~~ bukan baju raya or ramadan...akak beli bila ada peluang...hehhehehhe...sapa lagi nak perabih duit cik abang..isteri dan anak2nya laaaaaa...:-P
18. suenal67 ~~mmg seronok dn best gilerrr....bayangkan dari jam 2 ptg sampai jam 7 malam baru balik umah..betui tu..dia ni fanatik oren betui la..byk baju, barangan dia mesti/wajib warna oren..tapi kurang suka makan buah, kek atau coklat oren...tapi kkliza suka kek atau coklat oren..
19. FazaRina(RiNna) shafri_maju@yahoo.com ~~hahhaha..mmg lepas geram..soping giler...kat Kerteh takder SR atau FL..baju tu akak beli sbb rege murah dan cantik..bukan pakai raya..akak pakai p klas ngaji & fardhu ain..mmgla SR tu mahai tapi akak makan kek sorang 1 keping jer..air pulak sorang 1 gelas..tapi semuanya kami share..so dapat rasa serba sikit..mmg dah biasa buat gitu kalau p makan luar..mkn 2 org masih kira okey lagi laaa...
20. RinnChan ~~ yes..betui tu ladies day..tapi kopaklah jugak...:-P
21. maklanglina ~~ adalah beli sikit2..rasanya raya x beli lah baju dia...beli untuk adik2 pulak..
22. zaiful zaifulzakaria786@yahoo.com ~~salam.. :->
23. martoza ~~ sedap...:-D
24. MamaFaMi ~~hehhee..a'ah nak g malam GALA Grammy Award nanti..LOL LOL LOL
25. rani ~~ hehhehe..:-D jgn jelos...
26. mycinda mycindabiz@yahoo.com ~~:->
27. ida isk merpati66@yahoo.com ~~hehhe..yela..mmg best kuar ngan dia..kan org pompuan best soping ngan org pompuan juga..lagipn kalau dah diamik org..mana ada masa nak date gini..:-P
28. chek m_sharimah@hotmail.com ~~ betuila..mmg kempis dompet dibuatnya..tapi sib baik dia rajin bawak semua beg soping tu w/pn pakai kasut tumit tinggi..mujur dia perihatin..
29. gda gda_152@yahoo.com ~~:-> lambat lagi dia nak guna kot..
30. nad ukgoodies@gmail.com ~~alhamdulillah dia mmg tak lokek belikan gudies untuk adik2 setiap kali keluar atau balik dari kolej..
31. unnamed ~~ kek SR la sedap sbb akak tak penat nak bancuh dan mengemas sisa kerja buat kek....
32. kak sal ~~ betul la..akak dah p 3 FL..Amcorp Mall..belikan dia 2 pasang baju kurung..akak rembat sepasang jubah lip-lap..pastu pAlor setar borong lagi sbb mmg cantik dan rege OK..saiz akan pn macam tu juga..payah nak dapat kat kedai biasa..mmg sokmo jer baju kedai lain tu kecik..:-P cuma masa kat FL di Ampang Park akak beli brooch jer ..
33. sopitkotam ~~:->
34. tikah ~~ kkliza mmg selalu balik A/Setar tapi jarang jugak kuar makan2 gitu..Nasi Lemak Royale pernah dengar tapi x pernah makan lagi..nnt boleh la cuba...tapi akak kurang sesuai nasi lemak kedah...
35. mami yati ~~ setuju...:-D
36. maklang ~~ kalau banyak baju yg muat..mmg kakliza borong tak hengat dunia punya...mmg ada beli yg liplap tu..n ada permintaan minta kkliza pamirkan baju jubah dan baju kurung tu..nnt akak amik gambar dan buh gambar kat sini...
37. tash ~~ jomlah p Alor Setar ..banyak perubahan..dah cantik...
38. idah zubaidah.arbai@gmail.com ~~aritu akak terlupa order kek keju sebb nak makan kek peach tu..nanti akak nak buat la..
39. Penyulawa penyulawa@gmail.com ~~itu untung anak dah besar..boleh jadi kawan..LOL
40. amal5041.fotopages.com amalhayati68@gmail.com ~~yer betul...akak p SR kat City Plaza..pastu sopping kat kawasan situ2 la...p jugak kat kedai kain kat bank2 tu..borong kain ela..


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.